Всеки от нас в един или друг момент е излъгал за нещо. Звездите също не са изключение, но техният живот е на показ  и лъжите им трудно могат да бъдат прикрити, пише каналът "OMG Facts" във vbox7.  Ето кои звезди са хващани в лъжа:

Кайли Дженър

Преди години риалити звездата упорито отричаше клюките, че е уголемила устните си с помощта на хиалурон, който е доста популярен и сред родните фолк гърли.. Красавицата обаче твърдо отричаше да има корекция и оправдаваше набъбналите си устни с това, че умее да използва цветове и моливи, но никой не ѝ повярва. Е, малко по-късно Кайли все пак призна, че има корекция на устните и дори имаше период, в който намали количеството хиалурон.



Парис Хилтън

Блондинката беше за милиенълите това, което са Кардашиян за Gen-Z. Парис имаше доста бурни младежки години, пълни с купони в компанията на Бритни Спиърс и Линдзи Лоън, гаджета и секс. Е, тези години са отдавна минало и Парис е вече елегантна дама, но по време на интервю преди години тя излъга откровено. Водещ я попита дали е употребявала някакви наркотици, но милионерската наследница отрече категорично.  Но малко по-късно полицията я арестува за употреба на кокаин.

via GIPHY

Favorite Share

Мили Боби Браун

Тя е само на 17 години, но очевидно има навик да послъгва за напълно безсмислени неща. Преди време актрисата реши да покаже на феновете своята рутина за изящна кожа. Във въпросното видео Мили показва безценните си продукти, обяснява подробно какво и защо прави, но почитателите забелязаха, че тя не нанася нито един продукт върху кожата на лицето си, а симулира, че го прави. Е, тийновете ѝ скочиха, а тя се оправда по-късно, че все още "се учила" и искала само да покаже с какво поддържа кожата си, а не да лъже хората, но късно.
 


Бионсе

Queen B, както нейните фенове я наричат, е хващана в лъжа, а някои твърдят, че дори е присвоявала творчески идеи от други артисти, но без да им дава кредит. Е, не се наемаме да твърдим това, но може да проверите (има доста инфо по темата). Преди години обаче певицата твърдеше, че всички песни в албума "B DAY" са писани само от нея. Е, Ne-Yo твърди, че звездата не казва цялата истина, защото той бил написал песента "Irreplaceable".