В София и Каварна се продават билети за AC/DC в Белград
В София и Каварна се продават билети за AC/DC в Белград / снимка: acdc.com

Освен за Мадона, започна и продажбата на билети за концерта на AC/DC в Белград. Той е на 26 май на стадион "Партизен" в сръбската столица. По идея на кмета на Каварна Цонко Цонев се предлагат специални пакети, които освен билет за шоуто, включват и билет за влака София-Белград-София. Първият по рода си "Kavarna rock`n`roll train" ще потегли от Централна гара рано сутринта в деня на концерта.

 

Билетите за шоуто на AC/DC в Белград ще се продават само в пакет с билетите за влака. Срещу 195 лева ще си осигурите място на терена на стадион "Партизан", срещу 215 лева ще получите място в трибуните, а VIP билетите са с цена 270 лева. Допълнителна екстра е, че всички фенове, които пристигат с "Kavarna rock`n`roll train" в Белград, ще бъдат откарани до стадиона с автобуси.

 

Две от местата, откъдето можете да се сдобиете с ценните пакети са офиса на радио Z-Rock на бул. "Янко Сакъзов" 3 и сградата на Община Каварна на ул. "Добротица" 50 в морския град.

 

И още нещо важно: всеки, който иска да си купи билет трябва да притежава валиден задграничен паспорт, като датата на валидност трябва да е поне до януари 2010 година. Лица под 18 годишна възраст, които желаят да пътуват до Белград, трябва да представят писмено, нотариално заверено съгласие от родител, преведено на сръбски език и размножено в няколко копия.

 

Всеки фен на AC/DC може да купи максимум 4 билета за концерта им в Белград.

 

"Kavarna rock`n`roll train" ще се състои от три композиции с по десет вагона, в които в продължение на шест часа, ще цари истинска рок атмосфера. Самият влак също ще изглежда подобаващо, обещават от Община Каварна.