Татяна Лолова мечтае да танцува брейк с Мако
Татяна Лолова мечтае да танцува брейк с Мако / Нова телевизия

„Като гост жури в това прекрасно шоу ми се сбъднаха много мечти", сподели Татяна Лолова още в началото на предаването, „но ще ми остане още една - Мако да ме завърти, а аз да се изпързалям по дансинга". Нетрадиционната си мечта да танцува брейк голямата актриса обясни с факта, че има три любими неща - брейк, мъжки народни танци и куклен театър за възрастни.

Татяна Лолова не скри от зрителите, че нейните фаворити са отборът на Йордан Йовчев и Тереза Маринова. И въпреки това направи обстоен анализ на представянето на всички участници в шоуто в типичния си шеговит стил - „Симона Пейчева е малко зла, но точно толкова, колкото трябва да бъде един състезател", „Фери е подозрителен като Ал Пачино", а за Райна коментарът беше „Чудя се как ще й даде сърце да иде да пее, след като толкова добре танцува".

Татяна Лолова мечтае да танцува брейк с Мако
netinfo

И докато Татяна Лолова не спестяваше похвалите си към всички изпълнители, в първата полуфинална вечер журито на VIP Dance бе по-критично от всякога.

„Очаквахме малко повече от всички, но не ни го показаха. Не бяха пресметнали силите си и допуснаха груби грешки", бе коментарът на Нешка Робева. „Умората изигра лоша шега на отборите", допълни Галена.

С най-много точки - 29, вчера бе оценен отборът на Анелия Раленкова и Ники Сотиров за тяхното изпълнение на пасо добле. С много близки резултати са останалите отбори, като след оценките на журито довечера ще стане ясно дали един от отборите ще се класира директно за финал или петте състезаващи се тийма ще бъдат изпратени на елиминации.

Татяна Лолова мечтае да танцува брейк с Мако
netinfo