Синът на Беназир Бхуто вече има фен-клуб в интернет
Синът на Беназир Бхуто вече има фен-клуб в интернет / снимкa: БГНЕС

Билавал Бхуто, който в неделя беше избран за водач на опозиционната Пакистанска народна партия, след убийството на майка му Беназир Бхуто, вече има свой фен-клуб в сайта за запознанства „Фейсбук”. Хората от този клуб се интересуват повече от неговия „секси“ външен вид, отколкото от качествата му на политик, пише БГНЕС.

„Господи, колко е симпатичен“, споделя ентусиазирано фенка на Билавал от наскоро появилата се във „Фейсбук” група, наречена „Не убивайте Билавал Бхуто, той е много секси, ок?“. „Аз съм напълно съгласна. Той е толкова секси“, споделя друга членка на групата, която до момента наброява 48 души.

19-годишният Билавал Бхуто Зардари беше определен в неделя за председател на Пакистанската народна партия, след убийството на майка му Беназир Бхуто. Билавал, който учи политология в Оксфорд, се определя във Фейсбук като „либерал“. „Какво е това ислямски екстремизъм? Това е да се придържаш стриктно към определена интерпретация на ислямския закон от седми век, така, както го е разбирал пророкът Мохамед. И когато казвам „да се придържаш стриктно“, не се шегувам“, пише той.

Билавал, който този месец трябва да продължи обучението си в Оксфорд, обича да играе крикет, да плува, да играе скуош и да стреля. „Семейство Симпсън“ е любимият му сериал, а любимите му режисьори са Майкъл Мур и Куентин Тарантино.