Преслава учи боксови стъпки и жаргон заради Криско
Преслава учи боксови стъпки и жаргон заради Криско / Нова телевизия

Калин Врачански се превръща в сексапилна блондинка

В понеделник вечер, точно в 20:00ч. по Нова телевизия, повелителят на женските сърца Калин Врачански, ще се изправи пред първия си женски образ.

Известният актьор ще се превърне в Бритни Спиърс с изпълнение на парчето I love rock‘n roll, което включва взривяваща поява на сцената и неустоим сексапил. „Този път няма да плувам в свои води", категоричен е любителят на високия адреналин, който не изключва варианта дори да опита да танцува на мотор като поп дивата.

Преслава спечели сърцето на Фънки в „Като две капки вода" (ВИДЕО)

Преслава упражнява жаргон за образа на R&B майстора Криско, който ще изисква съвсем различни от показаните до момента умения. Боксовите стъпки са сред основните тренировки на певицата, които ще й помогнат да влезе в сценичния ритъм на българския рапър.

Емил Димитров изкачи Калин Врачански на върха в "Като две капки вода"

Джулия Бочева е твърдо решена да покаже най-доброто си преобразяване до момента, без да разочарова Поли Генова, която е новото й предизвикателство. Този път Геро ще се отдаде на любимата си музика, превръщайки се във вокала на любимата му група Металика. Големият късмет е свързан и с голямата задача, комикът да докара дрезгав глас и силно присъствие, каквото носят рок титаните. В понеделник вечерта Прея ще разгадае нестандартния микс от индийски и r&b танци на групата Major Lazer. Какво сподели винаги усмихнатата поп изпълнителка от своята лична история и как се чувства в образите на световни звезди в шоуто за преобразявания, можете да видите в ексклузивното интервю с Мон Дьо в "Събуди се" .

Орлин Павлов с невероятно шоу въпреки счупено токче и проблем с микрофона (ВИДЕО)

С какво ще изненада зрителите новият спектакъл от звездни преобразявания? Кои образи ще изправят публиката на крака и кой ще бъде следващият фаворит на сцената? - ще разберете утре вечер от 20:00ч. по НОВА.

Най-добрите моменти от шоуто може да гледате във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на „Като две капки вода".