Съдбата може да обърне живота на човек на 180 градуса за един миг. Ако е на твоя страна – тогава си късметлия, но ако не е на твоя страна - си обречен. Ето 5 истории, в които тя не е била на страната на героите в тях:

Код: Нажежено

През 2017г. Терион Паунси от Чикаго решил да ограби закусвалня. Той се приближил до продавача на хот-дог, опрял оръжие до главата му и поискал всичките пари и телефона. Уплашен от насочения пистолет, продавачът изтървал съда с нагорещено олио, докато вади парите. Олиото паднало на земята и изпръскало Паунси по очите. По ирония на съдбата, докато се навеждал да вземе парите, се прострелял....в интимните части.

Предопределена ли е съдбата ни?

Да надбягаш себе си

Пияните шофьори са изключително опасни не само за себе си, но и за околните. През март 2018 почерпен мъж от Вирджиния, САЩ бил забелязан от полицията да кара на зиг-заг. Те пуснали бурканите, мъжът се паникьосал и се опитал да избяга. Незнайно защо той намалил скоростта, слязъл от колата и започнал да бяга пред нея. Автомобилът го ударил и съборил на земята. Той останал в историята като мъжът, който се е опитал да избяга от себе си.

предсказания
ThinkStock/Getty Images

Ощастливеният тигър

През 2005 южноамериканец ограбил двойка, която била на среща. За негово нещастие обирът бил видян от полицай, който извикал подкрепление. Крадецът започнал да бяга из град Блумфонтейн, но прескочил грешната ограда – тази на зоопарка, попаднал точно в клетката на тигъра. Явно тигърът не бил гладен, тъй като тялото на каръка било намерено нахапано, но цяло.

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какво ти е отредила съдбата (СНИМКИ)

От играчка-плачка

През януари 2018 двама тийнейджъри от Калифорния решили да ограбят денонощен магазин. Камерата не успяла да ги заснеме, но за тяхно нещастие охранителят на магазина бил отпред, гледайки записа от колата си. Той видял двамата, насочили оръжие към касиера и веднага влязъл вътре. Прострелял ги, а на записа се чувало: „Оръжието е фалшиво, фалшиво е“, а думите на охранителя били: „Е, моето не е “.

крадец
ThinkStock/Getty Images

Каквото повикало, такова се обадило

Мъж от Сиатъл, Вашингтон явно си мислел, че е много хитър и ловък, когато успял да ограби магазин и не го хванали, тъй като избягал от задния изход. Но няколко месеца след „успеха му“ той направил грешката да се върне на същото място, без да подозира, че там има камери и собственикът е запомнил лицето му. Този път той се върнал с 21-годишна жена и 18-годишен мъж. Собственикът на магазина веднага се обадил в полицията, докато се правел, че не забелязва обира. Крадците получили шамар от съдбата, когато излезли и на изхода ги чакали няколко патрулки.

И още:

Разберете бъдещето си по линията на ръката (ВИДЕО)

Какво разкриват бенките за характера и съдбата ни? (ВИДЕО)

Възможно ли е съдбата ни да е върху палмови свитъци?

Древен компютър може би е предсказвал бъдещето

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук