Отново герой-спасител или спортист ще е Мъж на годината 2012?
Отново герой-спасител или спортист ще е Мъж на годината 2012? / DarikWeb
Отново герой-спасител или спортист ще е Мъж на годината 2012?
60619
Отново герой-спасител или спортист ще е Мъж на годината 2012?
  • Отново герой-спасител или спортист ще е Мъж на годината 2012?

Тази вечер на церемония в "Интер Експо Център" в София ще бъде обявено името на "Мъж на годината 2012". Трима са номинираните за престижното отличие на Дарик радио - професионалният боксьор Кубрат Пулев, механикът-спасител от "Коста Конкордия" Петър Петров и капитанът на националния ни отбор по футбол и Астън Вила Стилиян Петров.

Един месец продължи гласуването в официалния сайт на конкурса Manoftheyear.bg. Часове преди церемонията, която съвпада с 20-ия рожден ден на Дарик радио, можем да обявим, че "Мъж на годината 2012" спечели допитването с 43,33 процента от общия вот. Заелият второ място пък събра 38,75% от гласовете, а третият номиниран остана със 17,92%. От първия до последния ден на допитването сред българите битката беше ожесточена, премина през серия обрати, размествания, разлика от 1 процент и изпреварвания.

"Очевидно стана традиция името на "Мъж на годината" да не е ясно до последните минути, в които се гласува. Това показва, че номинираните трима мъже с най-много гласове от Академията на Дарик са достойни за титлата. Разбира се, кавалерът на сабята е само един и неговото име ще бъде ясно в деня, в който Дарик радио празнува 20-ия си рожден ден", коментира вота програмният директор на радиото Константин Вълков.

Отново геройспасител или спортист ще е Мъж на годината 2012
netinfo

Името на "Мъж на годината 2012" от черния плик ще извади и обяви изпълнителният директор на Дарик радио Радосвет Радев. Той ще връчи на победителя и уникалната сабя, каквато са получавали с гравираните им имена досегашните отличени в реномираната класация.

На церемонията, която Дарик радио организира за пета поредна година, ще бъдат дадени също така традиционните специални награди "Легенда" и "Мис ТВ чар", но за първа година и една допълнителна, която се пази в тайна до довечера. Генералният спонсор на "Мъж на годината 2012" Metaxa ще направи специален комплимент на победителя.

Колегата от Дарик Драгомир Симеонов ще бъде основен водещ на церемонията "Мъж на годината 2012", като ще му партнира и тандемът от Дарик Kафе Михаил Дюзев и Иво Райчев.

Отново геройспасител или спортист ще е Мъж на годината 2012
netinfo