Красавицата и Звяра
Красавицата и Звяра / Форум Филм България
Почитатели на приказната история “Красавицата и Звяра“ направиха видео сравнение между анимационната лента от 1991 година и филма на Бил Кондън с участието на Ема Уотсън, Люк Еванс и Дан Стивънс.

Когато доброто сърце се крие зад страховита външност (ВИДЕО)

Създателите на лентата от 2017 година обещаха една по-мрачна и реалистична история, която няма да изгуби и частица от магията и очарованието на анимацията. Е, очевидно са се справили, ако съдим по видеото.
И докато ние сравняваме анимационната и игралната версия, “Красавицата и Звяра“ реализира милиони долари, превръщайки се в още по-голям хит в боксофиса, отколкото се очакваше първоначално. Филмът е най-големият хит за 2017-а досега, най-добрият дебют за семейна лента и се нареди сред 10-те най-доходоносни премиери в историята на киното.

Вижте как изглеждат любимите герои от "Красавицат аи звяра" в галерията тук

Главните роли в "Красавицата и Звяра" са поверени на Ема Уотсън (Бел), Дан Стивънс (Звяра), Люк Евънс (Гастон), Кевин Клайн (Морис – бащата на Бел), Джош Гад (Лафу – дългогодишният приятел на Гастон). Във филма с гласовете си участват и Юън Макгрегър, който дава гласа си на свещника Люмиер, Стенли Тучи – на клавесина Каденца, ще чуем гласа и на Иън Маккелън като часовника Когсуърт, а Ема Томпсън пресъздава чайника г-жа Потс.
 

Celebrate the 25th Anniversary of Beauty and the Beast this weekend over and over again. http://di.sn/6006BIeig

Публикувахте от Beauty and the Beast в 23 септември 2016 г.
Вижте още:

Един по-мрачен прочит на приказната история за „Красавицата и Звяра“ (СНИМКИ)

"Красавицата и Звяра" се оказа по-голям хит, отколкото се очакваше

Мрак, тъга и носталгия в първия трейлър на „Красавицата и Звяра“ (ВИДЕО)

Бел, Звяра и Гастон на червения килим в Лондон (СНИМКИ)