Кевин Спейси
Кевин Спейси / Gulliver/Getty Images
Още трима мъже обвиниха известния холивудски актьор Кевин Спейси в сексуални посегателства, предаде ТАСС, като цитира информация на сайта за знаменитости TMZ.com.
 
Сексуалните посегателства били извършени във Великобритания. Единият от тримата мъже увери, че е станал обект на нежелано внимание от страна Спейси в Лондон през 1996 г.

И бившият съпруг на норвежка принцеса се оплака от Кевин Спейси
 
Друго сексуално посегателство било извършено от актьора в британската столица през 2008 г. Още един мъж твърди, че Спейси се нахвърлил похотливо върху него в Глостър, Англия, през 2013 г.

Мексикански актьор: Много млади мъже имат „истории с Кевин Спейси“
 
Нито една от предполагаемите три жертви на сексуални посегателства не е разкрила самоличността си. Според TMZ.com, британските правозащитни органи са започнали разследване.

Кевин Спейси
Кевин Спейси Gulliver/Getty Images

Във Великобритания вече са заведени шест съдебни дела срещу американската знаменитост във връзка с обвинения в сексуални посегателства.

И от снимачния екип на „Къща от карти“ обвиняват Кевин Спейси в сексуален тормоз
 
В САЩ аналогични разследвания, свързани със Спейси, се извършват от правозащитните органи в Лос Анджелис и щата Масачузетс.
 
Петдесет и осем годишният Спейси е двукратен носител на наградата Оскар - през 1996 г. спечели приза за актьор в поддържаща роля за "Обичайните заподозрени", а през 2000 г. - отличието за най-добър актьор за "Американски прелести".

„Къща от карти“ ще има нов сезон, но без Кевин Спейси
 
Той е известен и с участието си в сериала "Къща от карти", от който бе изгонен заради предявените срещу него обвинения в сексуални посегателства.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА