Любовта между Никол Шерцингер и Григор Димитров е жива! Напук на излязлата във вестник "Сън" информация, че красавицата е сложила край на връзката си с българския тенисист, представители на Шерцингер заявиха, че такова нещо няма, съобщи Gong.bg.

Според английския таблоид, 37-годишната Никол е поискала от Гришо да създадaт семейство и да имат деца, което е предизвикало разрива помежду им.

Гришо и Никол Шерцингер заедно в Акапулко (СНИМКИ/ВИДЕО)

Гришо и Никол се срещат от ноември миналата година, но сега двамата вече са осъзнали, че се намират на различни етапи от живота си и са решили да приключат връзката си, пише The Sun.

"Никол се намира в различна фаза от Григор. Тя наистина го харесва, но иска да се установи - нещо, за което той не е готов," твърди таблоидът. "Същата бе ситуацията и с Люис (Хамилтън), и затова тяхната връзка се разпадна. Тя е наясно, че няма да стане по-млада, а вече иска деца.

Григор и Никол разкриха връзката си с нежна целувка (СНИМКА)

Пред "Дейли Мейл" близки до певицата коментираха, че въпросната информация е "напълно грешна".

Звездното дуо продължава да бъде щастливо заедно, въпреки че рядко успяват да се наслаждават на компанията си заради многото ангажименти, които имат.

През ноември миналата година Григор Димитров заяви пред Нова телевизия, че двамата с Никол са само приятели. Припомнете си във видеото!

Източник: Gong.bg