Както всички знаем Пловдив бе избран „Европейска столица на културата през 2019 г.“ Градът е пълен със страхотни местенца и невероятен дух. Почти няма човек, който да е посетил „градът на тепетата“ и да не се е върнал отново там. В новия епизод на Urban life водещият Алекс ни развежда из най-интересните места, които задължително трябва да посетим в Пловдив.

Посещавайки Пловдив, като културна столица, Алекс препоръчва да не пропускате да минете през театъра и заведенията около него. Красива архитектура и интересни и вкусни предложения ще направят обяда или вечерята ви още по-приятни.

Пловдив
iStock/Getty Images

Независимо дали сте с компания или не, една от задължителните ви спирки трябва да бъде „Капана“. „Малкият квартал“ с разнообразие от заведения и магазинчета. Там има всичко за всички.

Пловдив
iStock/Getty Images

Естествено не можете да пропуснете и стария град. Дълга разходка из красивите улици на Пловдив определено ще ви зареди и ще направи следобеда ви незабравим.

Пловдив
iStock/Getty Images

Urban life е истински гид за почитателите на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и изобщо не са фенове на идеята да се прибират вкъщи веднага след работа. За всички тях веднъж седмично водещият ще сервира своите горещи предложения за "вървежни" барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено забавление и/или COOLтура.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук