Лейди Гага на церемонията за наградите Грами през февруари
Лейди Гага на церемонията за наградите Грами през февруари / netinfo
Лейди Гага написа емоционално послание до феновете си във връзка с излизането на документалния филм за нея в Нетфликс, съобщи Асошиейтед прес.
 
ГАЛЕРИЯ: Ексцентричната и впечатляваща Лейди Гага

Филмът разкрива "че славата, не е толкова хубаво нещо, колкото хората си представят", написа певицата в Туитър. Тя добави, че известността носи самота, изолация и психологически е много натоварваща, защото "променя начина, по който хората те гледат".

Лейди Гага
Guliver/Getty Images


Най-горещата лятна суперзвезда на MTV

Лейди Гага обясни, че отношението й към славата е "сложно", защото знае, че "съдбата й е да е певица".
 
Документалният филм "Gaga: Five Foot Two" беше представен на кинофестивала в Торонто. Той е за създаването на албума "Joanne" и изпълнението на Лейди Гага на Супербоул.

Лейди Гага
Guliver/Getty Images

Лейди Гага пусна видео с българска народна песен в Instagram

Неотдавна певицата публикува клип с българска народна песен. Клипчето, което е трайлър към Five Foot Two се радваше на изключителна популярност. Лейди Гага бе обявена за най-горещата лятна звезда на MTV, а по-рано този месец отложи европейското си турне за началото на следващата година заради здравословен проблем. Самата тя сподели наскоро, че след световното турне Joanne иска да направи пауза и да се оттегли временно от сцената, като няма да загърби всички креативни проекти.

Лейди Гага
Guliver/Getty Images

БТА