Малък Тошко призова сестра си Жени Живкова да дари пари
Малък Тошко призова сестра си Жени Живкова да дари пари / New moment

Новата задача на съквартирантите в къщата на VIP Brother е да събират пари за изграждане на спортни площадки в домовете за изоставени деца. Всички мисии и игри в къщата през следващата една седмица ще бъдат тематично обвързани с нея.

 

Само няколко часа след обявяването на новата мисия от екипа на VIP Brother 3 съобщават, че различни спортни клубове и хора, занимаващи се със спорт, ги потърсиха с желание всеки да дари или помогне с каквото може. Някои предлагат да предоставят част от спортните си бази безвъзмездно, други обещават да помогнат с контакти, като уредят проби в големи спортни клубове за талантливите деца спортисти без родителска грижа, а трети, като Българската Федерация по свободни боеве ММА, директно даряват 5000 лева в името на благородната кауза.

 

Междувременно Тодор Славков призова сестра си Жени Живкова да дари част от депутатската си заплата с думите: „И първият депутат, който ще помоля за това, е сестра ми. Нека даде пример, да бъде публично, да видят всички как си дарява ¼ от заплатата, да видим какво ще направят другите депутати за благотворителност!”

 

208 341 лева събраха съквартирантите до снощи!

 

Малък Тошко призова сестра си Жени Живкова да дари пари
netinfo

 

От „Нова телевизия” съобщиха, че 2 300 000 зрители са гледали снощи кой първи е напуснал къщата на VIP Brother. 15,1 е средният рейтинг, а 39,6 процента е средният пазарен дял на живото излъчване, по време на което Дачо напусна къщата.