Поп звездата Кристиан Костов няма сериозна нужда от кардио упражнения, но изглежда, че той е на друго мнение. 

Певецът показа интересна визия и походка, докато спортува на пътеката. "Моята типична неделна рутина във фитнеса изглежда така", пише към забавното си видео Кристиан, който очевидно се закача с последователите си. Кроковете и бялата риза пък допринасят за особената визия на Костов, пише каналът "Music Virals" във vbox7.
 

Не е ясно къде точно се намира в момента Кристиан, но е видно, че е някъде край морето, ако съдим от гледката, която се вижда във видеото.
Наскоро стана ясно, че Костов е новодомец, след като напусна Русия, следвайки примера и на други руски поп звезди, които не са нсъгласни със случващото се.
 

Към момента Кристиан не споделя къде се намира, но в няколко сторита каза, че всичко е наред и вече отново има място, което може да нарече свой дом.

"Последните месеци постоянно пътувахме, живеехме в различни Airbnb места, в различни хотели. Нямах място, което да нарека свой дом", разказа той. Е, вече има и в последните дни той и семейството му се посветили на почистването му. 

Кристиан, въпреки че изглежда уморен, е доволен от развитието на събития и дори споделя, че въпреки всички премеждия, е успял да запише цели 12 песни!