Капризите на Лейди Гага зад сцената
Капризите на Лейди Гага зад сцената / снимкa: БГНЕС, архив

Лейди Гага е ексцентрична не само в живота и на сцената, но и зад кулисите, разкрива сайтът Celebuzz. Задължително в гримьорната й трябвало да има в наличност уиски "Джеймисън",а стените да са декорирани със сребристи сатенени тапети.

Но това е само началото. Мебелите задължително трябва да са тапицирани с бяла естествена кожа. За да се вдъхновява, докато се подготвя за изпълнение или си почива, Лейди Гага иска да вижда на стените постери на известни рок звезди като Дейвид Бауи, Queen и Елтън Джон. По незнайни причини тя държала задължително манекена, на който биват поставяни сценичните й костюми, да има "розово окосмяване в областта на пубиса". Очевидно е голяма фенка на цвета на лавандулата - в него трябва да бъдат кърпите за тяло и ръце в банята, халатите, дори и сапуните и розите, отбелязва БГНЕС.

Що се отнася до менюто, Лейди Гага набляга на здравословна храна като пшеничени питки, риба тон, фъстъчено масло и кисело мляко. Позволява си и "качествено бяло вино".

Сelebuzz твърди, че детайлите по навиците на Лейди Гага излезли наяве по време на делото, което бившата й асистентка Дженифър О`Нийл заведе срещу звездата. Бившата служителка на певицата настоява да й бъдат изплатени над 300 000 долара като компенсация за извънреден труд.