Камен Воденичаров сяда на мястото на Димитър Цонев
Камен Воденичаров сяда на мястото на Димитър Цонев / БНТ1

Камен Воденичаров е новият водещ на предаването „В неделя с", което се завръща на екран на 3 октомври от 11 до 14.30 ч. с нова концепция. Предаването ще бъде вътрешна продукция и с нов бюджет, който предстои да бъде одобрен от УС на БНТ. Досегашният водещ Димитър Цонев остава в обществената телевизия като отговорен редактор на предаването.

Камен Воденичаров е продуцент, телевизионен водещ, актьор и певец. Участва в създаването на Студентска програма „Ку-Ку" през 1990 г. и телевизионното предаване „Каналето" през 1995г. Също така е един от учредителите на продуцентските къщи "АРТ Медия" и "GG bG Еntertainment", с които продължава развитието на "Каналето" през новото хилядолетие. Продуцира поредицата концерти "Каналето и приятели" с участието на много популярни български изпълнители.

Камен участва в създаването, изграждането и утвърждаването на първата българска музикална телевизия ММ. В началото на 2007 г., след оттеглянето си от управлението в телевизия ММ, студиото на Камен Воденичаров възобновява своята независима продуцентска дейност.

През последните години Воденичаров участвува в проектите „Сървайвър БГ"(2007) "Пей с мен" (2008),"Балкански музикални награди" (2010) и "Камен Во Umplugged концерт" (2010).