Изпитания за любовта в „София - Ден и Нощ
Изпитания за любовта в „София - Ден и Нощ / netinfo

Лъжи и премълчани истини поставят на сериозно изпитание любовта в „София - Ден и Нощ" в следващите епизоди на сериала тази седмица в четвъртък и петък, от 22.00 ч. по Нова.

Доверието между Симона и Асен ще бъде подложено на сериозен тест, а Мони ще попадне в много опасен любовен триъгълник. Тя ще чуе любовно признание от човек, от когото най-малко е очаквала, а две спонтанни целувки ще извадят на повърхността дълбоко скрити чувства и увлечения.

Изпитания за любовта в София  Ден и Нощ"
netinfo
Все по-неумолимо се разпада и доверието между Галя и Дани. Всеки крие нещо от другия и сам се оплита в сложна мрежа от тайни. Болезнените истини, които двамата по неволя прикриват един от друг, разяждат връзката им все повече. Когато часът на истината настъпи, двамата трябва да решат, готови ли са да бъдат откровени докрай и да разкрият душите си, за да продължи връзката им. Ситуацията става още по-напрегната и заради плановете на Рая и Дани да започнат общи бизнес проекти. Какви начинания планират, дали ще се сбъднат мечтите им и възможно ли е да скриеш от света и от себе си любов, която не може да бъде забравена?

Гледайте „София - Ден и Нощ" тази седмица в четвъртък и петък, от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.