Има известни личности, които никога не са минавали под венчило, а и нямат такива планове. Някои от тях имат дългогодишни връзки и деца, но си живеят щастливо и без да сключват брак. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Чарлийз Терон

Чарлийз Терон има две осиновени деца – Огъст и Джаксън, но брака не е нещо, към което се стреми. В интервю през 2017 г. актрисата сподели: „Нито животът, нито отношенията с мъжа до мен биха се променили след като се омъжа. Нямам нужда от това парти. Нямам нужда от бялата рокля“.

Чарлийз Терон
Gulliver/Getty Images

Леонардо ди Каприо

Не случайно наричат Лео ди Каприо „вечния ерген на Холивуд“. Той е бил с редица умни и талантливи жени, като Наоми Кимбъл и Жизел Бюндхен, но никога не е минавал под венчилото.

Леонардо ди Каприо
Gulliver/Getty Images

Кристин Дейвис

Макар и в сериала „Сексът и градът“ героинята й Шарлот да копнееше за брак, то в реалния живот Кристин Дейвис е далеч от тази мисъл. Въпреки че не иска брак, Дейвис има две осиновени деца.

Тези звезди се отказаха от брака на крачка от олтара (ВИДЕО)

Матю Пери

В сериала „Приятели“ Чандлър бе всеотдаден съпруг, но в истинския живот Пери никога не е предлагал брак. В интервю през 2009 г. той споделя: „ Аз съм щастлив човек и търся някой, с когото ще си прекарам времето добре. Надявам се в бъдеще това да проработи“.

Матю Пери
Gulliver/Getty Images

Никол Шерцингер

Бившата половинка на Григор Димитров никога не се е омъжвала, но има желание, стига да намери подходящия мъж.

Кой е новият на Никол Шерцингер? (СНИМКИ)

Опра Уинфри

Опра живее от средата на 80-те с партньора си Стедман Греъм. Те са сгодени от 1992 г., но официално никога не са подписвали и нямат такова намерение.

Опра Уинфри
Gulliver/Getty Images


И още:

Знаменитости, които сключиха брак два пъти с един и същ човек (СНИМКИ)

11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада (ГАЛЕРИЯ)

ГАЛЕРИЯ: Звездите с най-много бракове