Джейми Пресли
Джейми Пресли / Guliver/Getty Images
Актрисата Джейми Пресли разкри, че очаква близнаци от приятеля си Хамзи Хиджази и двамата са щастливи, че ще си създадат семейство, съобщи Контактмюзик.

Първоначално 39-годишната звезда била шокирана, че ще бъде майка на две момчета наведнъж.

Обсебената от бебета публика и бременните звезди (СНИМКИ)

"Близнаците не са често срещани в родовете на двама ни, така че бяхме напълно шокирани. Не съм заченала ин витро, така че просто си беше шок. Казах на лекаря, че това е невъзможно", каза актрисата.

Джейми Пресли с приятеля си Хамзи Хиджази
Джейми Пресли с приятеля си Хамзи Хиджази Guliver/Getty Images

Джейми Пресли добави, че от известно време с 38-годишния ѝ приятел правят опити за бебе. Тя се е притеснявала, че биологичният ѝ часовник тиктакал с наближаването на 40-те години и не би могла да е по-щастлива от предстоящото разрастване на семейството ѝ.

Джейми Пресли и още 49 от най-красивите блондинки в Холивуд (СНИМКИ)

Актрисата вече има 10-годишен син от предишния си партньор Ерик Калво. "Винаги съм искала да имам три деца и с годините се примирявах и си казвах "Добре, може би поне още едно". Но сега получавам две в едно, без да ми е необходима още една бременност", допълни щастливата майка.

Джейми Пресли
Guliver/Getty Images

Синът на Джейми Дези е развълнуван от предстоящата поява на близнаците. "Той се моли на Хамзи и мен да го дарим с брат или сестра, откакто беше в детската градина. Много е търпелив, сладък и внимателен и ще бъде най-добрият гледач на бебетата. Той постоянно целува коремчето ми. Първата ми бременност беше преди 10 години и тази е напълно различна. Сега съм пораснала, по-мъдра и по-спокойна. Много се вълнувам", каза актрисата.
БТА