Калин Врачански обра овациите, изправяйки на крака публика, жури и участници с образа на младия Емил Димитров във втория концерт на шоуто "Като две капки вода".

Вижте снимки от концерта

"Ти си гениален!", бяха думите на Хилда Казасян към талантливия актьор минути преди да го прегърне и целуне на сцената под звуците на бурните аплодисменти.

„Като две капки вода“ достигна до над 1 200 000 зрители

"Притеснявах се, когато разбрах каква песен ми се падна, но наистина се забавлявах, защото е много приповдигната", разказа Калин, който върна часовника с повече от 60 години, демонстрирайки ретро маниер и типичното за онова време сценично присъствие.

Сред гвоздеите на вечерта беше и изпълнението на Орлин Павлов. Той влезе в кожата на Мадона и изпълни едно от култовите й парчета. "Нямаше секунда, в която да не си мисля, че си Мадона. Беше непоклатим", категорични бяха всички в журито, което изрази всеобщата екзалтация от появата на певеца като поп икона.



Истинска латино фиеста се развихри в появата на огнената Шакира, представена от Прея и Gipsy Kings, оглавявани от Геро.

Джулия Бочева изигра първата мъжка роля в кариерата си именно на сцената на "Като две капки вода", преобразявайки се в Свилен от "Остава".

"Пя по-добре от самия Свилен. Радвам се, че не пропусна и характерното нервно трептене в крака", пошегува се Дони. Да види себе си на сцената с залата беше и самият Свилен.


Преслава се превърна в барбадоската красавица Риана. Изпълнението на фолк фурията отново създаде вододел между Фънки и останалите членове на журито.

Жоро Низамов и Светльо се превърнаха в най-забавните Лайди Гага и Бионсе. Поли Генова пресъздаде заряда на фамилията Джексън, улавяйки енергията, танца и фънк звученето, с което си заслужи похвали от критичния Фънки.

Най-добрите моменти от шоуто може да гледате във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на „Като две капки вода".