Анатомия на душата от Елена Петрова. Мариян Станков - Мон Дьо разказва за времената без вяра, за бесевоте на един народ и за омразата в „Неделята на NOVA“.

За моментите, в които артистът е белязан от болезнения камшик на самотата. Говори Елена Петрова, която е на път да вземе най-тежкото решение в кариерата си - ще се откаже ли от киното и театъра? 

"Като малка бях зверче, в следващия етап съпруга, майка, жена, а сега просто Елена. Да бъдеш Елена не е лесно, трудно се живее с мен. Много пъти се изумявам от себе си и искам да се откажа. Имам много бесове във себе си, крайни емоции - често неконтролируеми. Имам обсесивност, особено, когато обичам. Супер ревнива съм - към децата ми, приятелите ми, към семейството ми и към човека, когото обичам. Искам всичко да е за мен, но съм готова и да дам всичко". Така актрисата описа себе си.

Нечовешкото отношение един към друг, а инстинкът за самоунищожение, за ентропия, за разрушение... е нашата беля, според нея. "Желанието да разрушиш всяко нещо, което е създадено. Търсим бъдещето в миналото, а това е много грешен урок".

Дори коронавирусът не е успял да обедини нашия народ, смята Елена.

Повече гледайте във видеото.