Деян Донков с първа победа в „Като две капки вода”
Деян Донков с първа победа в „Като две капки вода” / снимки: „Като две капки вода“, Нова Тв

Истински спектакъл представиха участниците в най-забавното шоу за преобразявания в българския ефир „Като две капки вода”. Петият лайв стартира с поздравления към Зуека, който стана баща за втори път, а неговият колега Рачков го приветства в клуба на „мъжките бащи”, като му подари син биберон.

Тази вечер зрителите пред малкия екран станаха свидетели на оспорвана битка между трите Мадони - Неве, Нети и Мая. Чаровните дами успяха безпогрешно да влязат в провокативния образ на незалязващата и ослепителна музикална звезда - Мадона.

След гласуването на журито на първо място се нареди Деян Донков. Той бе обявен за победител на вечерта след своето изпълнение на What a Wonderful World на Луис Армстронг, въпреки че зрителите дадоха 10 точки на Нети. Деян дари наградата си от 1000 лв. на приюта за бездомни животни в село Долни Богров.

Тази вечер на сцената на „Като две капки вода” се качиха двама специални гости. Единият беше Христо Мутафчиев, който е посланик на сдружение „Кауза”, която набява животоспасяваща техника за деца в различни лечебни заведения в страната.

Другият - Иван, който зрителите познават от втория сезон на X Factor, се справи отлично със задачата си да се превъплъти в Боно от U2 и да изпълни хита With Or Without You. „Превъртах многократно клипа му, никак не е лесно”, заяви Иван Радуловски минути след като приключи своето изпълнение.

Деян Донков с първа победа в Като две капки вода
netinfo