Четири признака, че мъжът е готов да се жени
Четири признака, че мъжът е готов да се жени / снимка: Impact Press Group

Решението на мъжете да кажат сбогом на ергенския живот си личи по четири признака, които се появяват с тиктакането на биологичния часовник. Специалисти анкетирали 2500 мъже на възраст между 17 до 70 години. Водещият автор на британското изследване професор Карол Морган обясни, че всеки сам може да прецени кога е готов за брак. Наблюдавайки партньора, си можете да разбере дали моментът е настъпил и вашият човек е готов да се обвърже до живот.

Проучването установило, че първият знак, че мъжът се откъсва от ергенството, е нежеланието му да посещава любимите си клубове и барове.

Следващата стъпка е, когато мъжът започне да спестява и да се грижи за финансовата стабилност за семейството си след време. Голяма част от мъжете не предприемат важната стъпка да създадат семейство, преди да са осигурили добро финансово състояние и сигурност за него, отбелязва БГНЕС.

Третият признак е желанието му да стане баща. Рано или късно всеки мъж иска да учи сина си да кара колело или да рита футбол. Дали е готов за собствени деца си личи дори по начина, по който си играе със съседските деца.

Четвъртият симптом е зрялото държание, когато започва да прави планове за бъдещето и запознава приятелката си със семейството и най-близките.