Бритни Спиърс взриви Лас Вегас със спектакъла „Късче от мен”
Бритни Спиърс взриви Лас Вегас със спектакъла „Късче от мен” / снимка: БГНЕС, архив

Палавото момиче на американската поп-музика Бритни Спиърс събра 4600 верни почитатели за промоцията на двугодишното си шоу в Аксис тиатър в Меката на хазарта Лас Вегас.

Красавицата, която върви по стъпките на Селин Дион и Елтън Джон, има договор за 50 изпълнения през 2014-2015 г. в Града на греха. Спектакълът й носи името Piece of Me („Късче от мен”). По време на 90-минутното откровение пред верните си помитатели красавицата изпълни 20 свои парчета, сред които бяха и хитове, белязали 15 години кариера на сцената  от звездичка в „Дисни” през 90-те години на миналия век до поп дива в началото на новото хилядолетие. Сред тях бяха композиции като Toxic, Womanizer, Baby One More Time, Scream and Shout и Till the World Ends.

Спиърс до момента е продала 100 млн. копия от свои албуми по света, отбелязва БГНЕС.

За финал, за да нажежи съвсем до червено атмосферата, певицата беше буквално доставена на сцената в метална клетка в ангелски костюм, за да изпълни парчето Everything.

Палавницата с прекрасен глас и големи очи не изневери на стила си и за Freakshow и се появи пред публиката в „строг” костюм на доминантна дама в стил Мадона. Сред публиката бяха забелязани няколко лица от шоу бизнеса като Кати Пери и Майли Сайръс. В Twitter след изпълнението си Бритни написа на Кати Пери: „Беше СУУУПЕР да те видя отново, момиче. Вероятно ще можем най-сетне да се срещнем във Вегас”.

Докато изпълнява ангажиментите си по договора в Лас Вегас, Бритни Спиърс няма право да изнася концерти в Северна Америка. Според жълтата преса отвъд океана билетите за първите 16 концерта на Бритни в Лас Вегас - 73 600, вече са почти разпродадени. TMZ твърди, че за всяка година във Вегас Спиърс ще инкасира по 15 млн. долара.