Протестът срещу ромския прайд в София прекъсна визитата на Атанас Семов в Стара Загора
Протестът срещу ромския прайд в София прекъсна визитата на Атанас Семов в Стара Загора / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Протестът срещу ромския прайд в София прекъсна визитата на Атанас Семов в Стара Загора
45329
Протестът срещу ромския прайд в София прекъсна визитата на Атанас Семов в Стара Загора
  • Протестът срещу ромския прайд в София прекъсна визитата на Атанас Семов в Стара Загора

Ескалиращото напрежение на протеста срещу ромския прайд в София прекъсна предизборната обиколка на кандидат президентът на РЗС Атанас Семов в Стара Загора. След разговори със старозагорци по улиците на града, се наложи Семов спешно да отпътува за столицата. Идеите на РЗС и на кандидатпрезидентската двойка за нов модел на управление пред симпатизанти представи Поля Станчева.

„Дойдохме при вас, за да поискаме вашето доверие, защото знаем, че в този град живеят доблестни и честни хора, готови да застанат зад истинска кауза, обърна се към старозагорци кандидатът за вицепрезидент на РЗС Поля Станчева: „Убедена съм, че каузата „нова конституция" на РЗС е достойна. В нея виждаме единственият шанс за прекратяване на 20-годишния престъпен преход. Не позволявайте да ви заблуждават, че ГЕРБ няма алтернатива. Има такава и тя не е партия или личност, а е новата конституция, която РЗС предлага. В последните две десетилетия идваха много партии, много месии, които, за съжаление, не ни спасиха, а напротив - вкараха ни в спиралата на корупцията, бедността, престъпността".

Пред симпатизанти от Стара Загора Поля Станчева заяви, че проблемът в управлението не е само в дефицита на кадри, а е в липсата на правила. Тя подчерта, че е време с нови правила да бъде променен политическият модел.

Други новини от Стара Загора