Тепавичарови имали заеми от две банки, родителите им наследяват борчовете
Тепавичарови имали заеми от две банки, родителите им наследяват борчовете / снимка: Dariknews.bg

Съпрузите Георги и Николина Тепавичарови, които бяха погребани в Нареченски бани заедно с двете им деца, са имали заеми от две банки. Това съобщи за Дарик източник от разследването.

По непотвърдена още от кредитните институции информация, става въпрос за общо 250 000 лева. Очаква се следващата седмица данните да бъдат предоставени на прокуратурата.

Според юристи след смъртта на Георги и Николина техни наследници стават родителите им и банките ще насочат претенциите си към тях.

"Ако дълговете надхвърлят стойността на имуществото, то единственият вариант за родителите да се отърват от банките е да се откажат от наследството на децата си", обясняват правистите.

До няколко дни трябва да излязат резултатите от съдебно-дактилоскопната експертиза, която да потвърди категорично, че именно Георги е убил близките си и след това се е самоубил.

Револверът е законно притежаван и е бил купен от него преди 10 години.

Четиричленно семейство - Георги Тепавичаров на 32 години, 28-годишната му жена Николина и две момченца - на 8 и 3 години, бяха открити мъртви в дома им. Четиримата живеели в пловдивския квартал "Кючук Париж".