Георги Кадиев: Оставам обикновен член на Националния съвет на БСП
Георги Кадиев: Оставам обикновен член на Националния съвет на БСП / снимки: Sofia Photo Agency, Надя Коцева
Георги Кадиев: Оставам обикновен член на Националния съвет на БСП
53613
Георги Кадиев: Оставам обикновен член на Националния съвет на БСП
  • Георги Кадиев: Оставам обикновен член на Националния съвет на БСП

Единственият опонент на Сергей Станишев, Георги Кадиев, обяви, че ако бъде поканен за член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП, няма да участва. Няма да участва и в органите на Градския съвет на партията.

„Това, което ще направя, е да остана обикновен член на Националния съвет на БСП", подчерта Кадиев. „Един ден аз ще докажа на моите деца какво поведение съм имал в една или друга ситуация", каза от трибуната на 48-Конгрес на БСП Георги Кадиев.

По думите му най-опасното, което би могло да се случи на този Конгрес, е да започне някаква саморазправа между враговете на един или друг.

„Никога не съм се срамувал от това, което съм направил, не съм се срамувал и от това, което направих вчера. Искам да ви кажа, че няма да предам вашето доверие. Най-опасното, което може да се случи след този конгрес, е да започне някаква вътрешна саморазправа с враговете на един или на друг. Всеки един от вас, който усети такава заплаха към себе си, има моята подкрепа. Обадете ми се, ще направя всичко възможно и с гласовете, които вие ми дадохте, и като кандидат за председател на Националния съвет, и като кандидат за член на Националния съвет, да ви помогна.

В заключение Кадиев каза: „Тъй като винаги съм считал, че личният пример е най-важното нещо за един политик, аз ще направя своята крачка назад, няма да участвам, не знам дали бих бил поканен така или иначе, нито в следващото Изпълнително бюро, нито в органите на Градския съвет на София, ще остана обикновен член на Националния съвет и на пленума на градската организация на София-град. Благодаря ви за доверието".

Георги Кадиев Оставам обикновен член на Националния съвет на БСП
netinfo