/ nova.bg
Бизнесменът Цветомир Найденов посочи публично депутата, който, според него, има главната заслуга хазартният бос Васил Божков да се сдобие с монопол в хазарта преди години. Найденов разкри, че това е бившият соцдепутат и бивш зам.финансов министър Георги Кадиев.

Пиарката на премиера потвърди: Божков доведе шефа на бТВ Флориан Скала при Борисов

"Георги Кадиев е един от основните виновници за монополното положение на Черепа в хазарта, участва дейно в глупавия ЗХ, че Черепа цялата 2014 година работи без да плати 1 лев данък и е косвено виновен за неплащането на тези 700 млн с глупаво високата си такса от 15 %, която я няма никъде по света.... и ми говори за морал. Това е краят!!!", написа в пост в социалната мрежа Найденов.



Бизнесменът, който е сред основните свидетели по разследванията на прокуратурата срещу Божков, коментира още, че никога не е виждал в офисите на Божков пиарката на премиера. Самата Севделина Арнаудова обяви, че последната среща е била в централата на ГЕРБ, когато Божков е довел генералния директор на бТВ при Бойко Борисов.

Цветомир Найденов: Чувал съм, че Божков държал сакове с големи суми пари в офиса си (ВИДЕО)

"Как пък не съм го засичал това момиче?! Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария ...... тези съм ги засичал в офиса ти. Трябва да се питат секретарките ти, че ти много лъжеш!", реагира Найденов по повод последните твърдения на обвиняемия, укрил се в Дубай.