Борисов: Кризисният щаб е евтин пиар на Станишев
Борисов: Кризисният щаб е евтин пиар на Станишев / снимки: DarikNews, Надя Коцева
Борисов: Кризисният щаб е евтин пиар на Станишев
18739
Борисов: Кризисният щаб е евтин пиар на Станишев
Борисов: Кризисният щаб е евтин пиар на Станишев
  • Борисов: Кризисният щаб е евтин пиар на Станишев
  • Борисов: Кризисният щаб е евтин пиар на Станишев

В понеделник на извънредно заседание на Столичния общински съвет ще бъде взето решение за обжалване на кризисната ситуация в София заради боклука, която беше обявена от правителството преди три дни. Това заяви кметът на София Бойко Борисов след като откри киноложка изложба в Южния парк. „Решението на кабинета не е законосъобразно и не отговоря на определението за криза”, уточни кметът на столицата ни. Бойко Борисов увери, че сметосъбирането и сметоизвозване в София е абсолютно нормално и на ден се чистят над 1000 тона боклук. 

 

Според кмета на София Националният кризисен щаб по почистването, чийто ръководител е областният управител Тодор Модев, не прави нищо по-различно от общината: „Областният нали дойде и каза, че фирмите, с които са сключени договори, продължават да мият и да чистят. И аз на Модев сутринта му се обадих да вземем един микробус и да обиколим София с щаба, за да видим къде има криза. Той ми отказа”.

 

По думите на Бойко Борисов решенията на премиера за столичния боклук са евтин PR, който цели отклоняване на общественото мнение от скандалната сделка за строежа на сградата на НАП от Ирена Кръстева и сина й, както и от правенето на промени в изборното законодателство в последния момент и вдигането на прага пред коалициите на 8 процента:

 

Закон за изброите се прави поне година преди тях, за да могат да се подготвят партиите за правилата на един мач. Целта на Станишев и на Доган е да ни оставят без партньори.

 

Това притеснява ли ви?

 

Не, защото българите не са слепи, не са глупави.

 

Борисов прогнозира, че след изборите ДПС ще бъде в парламента, но не и в управлението на страната.

 

Борисов Кризисният щаб е евтин пиар на Станишев
netinfo