Бивш учител отива в затвора за четири години заради блудство с деца
Бивш учител отива в затвора за четири години заради блудство с деца / cнимкa: Dariknews.bg

Окръжният съд в Пазарджик осъди на четири години затвор бивш учител, блудствал с две непълнолетни момчета. 36-годишният Асен Кючуков отива зад решетките при първоначален строг режим. Срещу него бе повдигнато обвинение за извършване на действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на две малолетни деца.

Кючуков бе арестуван в края на месец април т.г. в Пазарджик за блудство с две момчета на 7 и 10 години. Той бе задържан след жалба на родителите. Мъжът бил в центъра на града, когато заговорил малолетните деца и започнал да ги опипва. Безработният учител бил в Пазарджик заради езиков курс. Според решението на съда Асен Кючуков трябва да заплати на едното от момчетата сумата от 3000 лева, като обезщетение за нанесени неимуществени вреди.

Кючуков има и предишни криминални регистрации за същото деяние. Той е с две ефективни присъди за блудство с малолетни и изнасилване. Издадената днес присъда подлежи на обжалване и протест пред Пловдивския апелативен съд в 15-дневен срок.