Арестуваха наркодилъри при полицията в Благоевград
Арестуваха наркодилъри при полицията в Благоевград / снимка: DarikNews.bg, Благоевград

Дилъри на дрога задържаха благоевградските антимафиоти по време на специализирана операция. В хода на акцията са конфискувани половин килограм амфетамини и пакетчета с марихуана.

Дрогата е открита в автомобил „Ланча Капа”, спрян на ул. „Менча Кърничева” в Благоевград, на метри от полицейската дирекция. Колата управлявал 27-годишният благоевградчанин Стоян Овнарски-Чайника. В автомобила пътувал Александър П. Двамата живеят в благоевградския квартал „Грамада”, съобщиха за Дарик.

При извършеното претърсване в автомобила полицейските служители намерили и иззели механична машина за мелене и преработка на марихуана, по която са открити и остатъчни следи от канабис.

При обиск на спътника е намерено пакетче с марихуана. По.-късно антимафиотите провели претърсвания в имоти, намиращи се в района на „Покровнишко шосе”. Там открили кутия с над 400 грама амфетамини на прах.

В приземно помещение на жилищна сграда, обитавано от Антон, полицейските служители са намерили и иззели четири пакетчета, съдържащи семена, реагирали положително на канабис, едно топче бяло прахообразно вещество, реагирало на кокаин, два полиетиленови плика с марихуана, електронна везна и механична машинка за раздробяване на канабис.

Благоевградчаните са задържани за 24 часа по Закона за МВР.

Други новини от Благоевград