Дарик радио Враца стана на 24 години. 24 години, в които разказваме история. Историята, която не всички имаха привилегията да видят от близо и куража да я разкажат такава, каквато бе. Някои истории вече отидоха в историята, други продължават да се пишат.

Нашата лична история също е една голяма история. Преди 3 години например г-н Радосвет Радев реши, че можем да растем не само на време, но и на територия. И сега сме горди историци за 1/6 от България, заедно с колегите от Плевен, Ловеч, Монтана и Видин.

24 години не са малко, но са и възраст, на която ти се струва, че тепърва започва историята. А тази, за нашата 25-а годишнина я започнахме заедно с нашите гости.  Те са част от хората, които продължават да творят история. Благодарим на всички, които уважиха нашия празник, за високата оценка, за искрените пожелания, за прекрасните цветя и страхотните подаръци.  

Наздраве, приятели - за добрите истории и точните историци!

Специални благодарности на Парти център „Ив“, фирма „Мити“ Лом, „Млечен рай“ Бистрец, фирма „Хубев“, „Дани“ Згориград, Борса „Ферит“, Шато „Бургозоне“, хотел „Хемус“, ресторант „Балабанова къща“ и диджей „Вас Балона“, които направиха празника ни незабравим!