Уведомяваме ви, че от днес 04.04.2016 год., до 09.04.2016 год., магазина за дрехи втора употреба и нови - "ЗОНА", организира разпродажба на всичко без мото екипировката, а именно: Дрехи от пролетно-лятната си колекция, пердета, чанти, колани, халати и домакински текстил. Отстъпката на гореописаните артикули за периода ще бъде 50%, (всичко на половин цена)

Етикетите няма да се коригират, а текущата отстъпката се смята от цената по етикет. Пример:

Ако на етикета пише 7.00лв, при 50% отстъпка, цената която ще трябва да заплатите е 3.50лв.


След разпродажбата, освен изцяло ново зареждане на нови пролетно-летни дрехи и дозареждане на МОТО ЕКИПИРОВКА, ще бъде заредена и нов вид стока, както следва:



1. Кожени якета - екстра качество. Това ще бъдат модерни и маркови кожени якета от естествена кожа без никакви забележки, чиято актуалност е от 1 до 3 сезона. Такъв артикул никога не е зареждан и не може да бъде зареден в други магазини в гр. Кюстендил, тъй като ние сме единствените, които внасят такава стока. Заповядайте следващата седмица за да се уверите.

2. Екипи за велосипедисти.

3. Очаквайте в близко бъдеще зареждане и на други видове висококачествена стока, която не се предлага в гр. Кюстендил.

 

 

 

 

 

 

 

Напомняме на нашите клиенти, че предвид липсата на дрехи и текстилни изделия втора употреба с високо качество в гр. Кюстендил, магазин "Зона" работи за да предложи такива на ниски цени, на жителите и гостите на града. Ние категорично НЕ продаваме дрехи и домакински текстил 1-во или по-ниско качество, ние работим само с екстра качество, което видимо не може да бъде различено от нова дреха или домакински текстил, а качеството на материята е в пъти по-добро от новите такива на пазара. Стоките, които предлагаме са изключително висококачествени, модерни и актуални, а част от тях са с етикети, като повечето са произведени от известни и скъпи марки, които не могат да бъдат открити в други магазини за нови или употребявани дрехи в гр. Кюстендил.

Всяка дреха е старателно проверена за следи от захабяване, скъсано или изцапано, като такива не са допуснати (вероятността да откриете е по малка от 1% от всички дрехи). На всеки артикул за улеснение на клиентите има закачен етикет с цената, а текущите търговски отстъпки можете да следите на таблото в магазина.


Работното време е от понеделник до събота включително, от 9.00 до 19.00 часа.

Можете да ни откриете на бул. "Цар Освободител" N75, вътре в платения паркинг, срещу Централна Кооперативна Банка - бившата Биохим (отсечката м/у административния съд и "Майорската къща").

Актуална информация за магазина, текущи отстъпки и снимков материал на част от предлаганите стоки, винаги можете да откриете на фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/zonamagazin

Разпродажбата с 50% отстъпка не важи за мото екипировката!


Не забравяйте да посетите и другия ни магазин "Зона", в който основно се предлагат нови обувки на цени от 5лв, там можете да намерите и дрехи втора употреба с по-ниско качество на по-ниски цени. Същия се намира на "Ларгото", до бившата аптека "Гогева" (над детската площадка при ГУМ).