С пищно парти Жени ГЕРБ - Благоевград отпразнуваха втория си рожден ден. За пореден път дамите показаха, че освен да работят, могат и истински да се забавляват. Видни общественички в Благоевград бяха на празничното събитие, сред които певицата Христина Маркова и Здравка Чимева от сдружение "Ние жените".

Поздрав към дамите поднесоха братята близнаци от ФГ „Веселина” Кристиян и Мартин, а след тях руски романси изпълниха Виктория и Елена от дует „Альонушки”. Поздравителни адреси бяха получени от евродепутата Мария Неделчева и Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ и специално от Йорданка Благоева, олимпийска шампионка, която участва в предаването Великолепната шесторка. В тази връзка на масата беше поставена и кутия за събиране на средства, които да бъдат изпратени в подкрепа на децата. Първа лепта с няколко банкноти даде общинският съветник Йордан Миленков.

„Ролята на жената в днешния динамичен свят не е никак лесна. За да бъдем идеални жени, прекрасни съпруги и обичащи майки, ние трябва да имаме талант. Но това, което ни прави различни е, че влагаме душа и сърце във всичко, което правим. А Жени ГЕРБ многократно сме показвали, че вършим всичко сърцато”. С тези думи приветства всички гости областният координатор на Жени ГЕРБ Даниела Савеклиева.
Красимир Роячки връчи на Венета Тенева Почетния знак на Жени ГЕРБ, политически съветник на ГЕРБ-дамата, която на парламентарните избори миналата година беше в Благоевград и доказа, че малките жени са родени за големи дела.




Дансингът беше открит от Даниела Савеклиева, която покани на танц областния координатор Костадин Хаджигаев. След това завидни танцови умения демонстрираха абсолютно всички жени и купонът продължи до късните часове с вихрещи се танци.