Има универсално спасение от отпускарските неволи

Всеки българин поне веднъж е хващал морския вирус с диария и повръщане, а някои дори го карат ежегодно и то по няколко пъти. Нормално ли е това или може да се направи нещо?!

Лекарите обясняват сезонните епидемии по морето с горещото време и морската вода. На практика дори и при спазване на безупречна лична хигиена заразяване пак е възможно, тъй като морето се превръща в „бульон" от микроорганизми и инфекции. А често плажуващите се излагат твърде дълго на слънце, в следствие на което тялото им се нагорещява и тогава всяко влизане във водата може да доведе до „пресичане" - рязка температурна инверсия, неприятните резултати от която най-често виждат хората с чувствителни и/или разхлабени стомаси, както и онези със занижен имунитет.

Оказва се, че единственото универсално спасение от отпускарските неволи е подобряването на стомашно-чревната микрофлора посредством приема на специалния пробиотик ProCombo. За ефекта на ProCombo се заговори и тук. „ProCombo е най-търсеният пробиотичен продукт в нашата аптека", казва магистър-фармацевт Михаил Гочев и допълва: „От личен опит пък мога да кажа, че откакто ProCombo стъпи на българския пазар, аз си правя профилактични курсовe на прием с него. Пия по 2 опаковки през няколко месеца, за да се предпазя от вирусите по Черноморието, което е много важно през лятото." Михаил Гочев работи в Царево и много добре знае какво могат да причинят на тялото ни летните вируси. Сходно на неговото мнение споделя и колежката му магистър-фармацевт Светлана Василева от село Лозенец, която казва: „Имам богат опит с пробиотичния продукт ProCombo. Пациентите идват да го търсят при симптоми на стомашно-чревен дискомфорт и след това съобщават за добри резултати."

Наблюденията на нашите специалисти не са никак случайни. ProCombo е уникален пробиотичен продукт от САЩ. Той идва в България, след като преди това е станал тотален фаворит на специалистите отвъд океана. ProCombo съдържа максимално високо количество „добри" бактерии - цели 15 млрд., плюс достатъчно храна (пребиотик), необходима за тяхното оцеляване. Благодарение на това ProCombo осигурява по-бързо възстановяване, видимо още в началото на приема.



Ето какво още разказаха магистър-фармацевтите Михаил Гочев и Светлана Василева из своя опит:

С ProCombo резултатът е осезаем

ProCombo е най-търсеният пробиотичен продукт в нашата аптека. Предпочитан е от пациентите при различни проблеми, свързани с нарушения в храносмилането. Продуктът се харесва и поради факта, че се приема само по една капсула дневно, а и ефектът идва бързо - до 2-3 дни резултатът е вече осезаем.

От личен опит пък мога да кажа, че откакто ProCombo стъпи на българския пазар, аз си правя профилактични курсовe на прием с него. Пия по 2 опаковки ProCombo през няколко месеца, за да се предпазя от вирусите по Черноморието, което е много важно през лятото.
Магистър-фармацевт Михаил Гочев, аптека „Арника", Царево, ул. Хан Аспарух №50

ProCombo осигурява стомашен комфорт
Имам богат опит с пробиотичния продукт ProCombo. Пациентите идват да го търсят при симптоми на стомашно-чревен дискомфорт и след това съобщават за добри резултати. Аз го препоръчвам на пациенти, които желаят продукт за подобряване на храносмилането при пътуване и за профилактика. Самата аз използвах ProCombo за повишаване на защитните сили на организма, свързани с нездравословно хранене и стрес, и съм доволна. А и определено мога да твърдя, че ProCombo осигурява стомашен комфорт и лекота.
Магистър-фармацевт Светлана Василева, аптека „Арника", с. Лозенец, ул. Георги Кондолов №17

ProCombo е изключително полезна вещ в багажа, защото спомага за избягване на стомашните неразположения през почивката. Приеман преди ваканцията, ProCombo осигурява превенция срещу проявата на диария или запек, подуване и тежест, газове. Ако пък вече вирусите са ви „дошли на гости", с ProCombo ще ги изпратите по-бързо по живо по здраво. Това показва и личният опит на добричлийката Нуртен Бююкмерич, която казва само едно за ProCombo - „той помага". А ето и историята ѝ, в която тя разказва какво точно ѝ се е случило:

Доволна съм, защото ProCombo помага

Здравейте! Пиша това писмо, защото бих искала да изразя благодарността си за страхотния ефект на ProCombo. Поради някаква причина - дали заради заседналия живот вкъщи или заради неразнообразната храна, имах стомашни проблеми. Често чувствах корема си подут, а имах и много газове независимо какво съм яла. Жена съм и за мен това е недопустимо.

Изпих общо 3 опаковки ProCombo, защото така ми препоръча фармацевтката в аптеката до нас. Истината обаче е, че почувствах подобрение още след първата опаковка. С една дума мога да кажа, че аз съм много доволна от ProCombo - той помага.
Нуртен Бююкмерич, 39 г., Добрич

Вижте повече за работещия пробиотик ProCombo

ProCombo е подходящ за цялото семейство. Може да бъде приеман и от деца над 4-годишна възраст, които могат да преглъщат капсули безопасно

Вижте повече за работещия пробиотик ProCombo