"Откраднат живот" докосна над 1 милион зрители пред малкия екран

Интригуващият сюжет, качествената продукция, изключителният актьорски състав и игра в първия български сериал на медицинска тематика спечелиха категорично зрителския интерес. Премиерният епизод на иновативния проект на Нова и Dream Team „Откраднат живот" привлече близо 900 хиляди, а в съдбоносните моменти епизодът е гледан от над 1 милион (всички 4+ години).

Трудно ли се влиза в кожата на лекар?

Изключителен интерес предизвика сериалът и сред активното население, привличайки над 37% от зрителите, което е с 15.3 пункта повече спрямо турския сериал, излъчван по същото време от втората медия (20:00-20:58). Още по-категорични са и резултатите за най-атрактивните и трудни за достигане за рекламодателите групи (градско 18-49 г. и 18-34 г.), където делът на зрителската аудитория е над 40% и над 2 пъти повече от конкурентната медия.

Силното начало на сериала още от първите минути направи съпричастни зрителите към драматичния избор на един баща - избор, който ще предопредели съдбата на много хора. Първият епизод даде сериозна заявка, че с всеки следващ напрежението ще нараства, ще се заформят сложни взаимоотношения на фона на драматични обрати, които ще бъдат все по изненадващи.

Йоана Буковска-Давидова и Радина Думанян са майка и дъщеря в „Откраднат живот"

Тази вечер вторият епизод на „Откраднат живот" ще срещне зрителите с противоречивия образ на героинята на Йоана Буковска-Давидова и ще видят как се заформят взаимоотношенията между главните герои - Калин и Александър, както и първите знаци, които ще покажат дали те ще станат приятели или съперници за сърцето на една жена.

Ако сте пропуснали премиерният епизод на „Откраднат живот" можете да го гледате само в NovaPlay.  Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com.