На 10 юли талантливата българска изпълнителка Белослава празнува своите 45 години. 

Всяка нейна дума, независимо дали е изпята или изречена в разговор, има силата да стига до сърцето и да отнася мислите ти в друга реалност. Белослава е магия, уют, красота, любов...

За себе си казва, че е пълна с идеи. Те я стигат дори нощем, но тя не ги "гони", напротив, посреща ги с химикал в ръка. "Дали ще е част от песен, дали ще е някой, на който съм забравила да звънна, дали ще е нещо концептуално, което ми е хрумнало, дали ще е нещо с новото меню в ресторанта, рецепта... Просто пиша. Динамично ми е в главата", разказва красиво Белослава.
Обича сутрините и това е нейното време. "Гледам светлината, като започне да влиза в хола, кучетата сутрин са много щастливи. Сутрин цветовете, мисълта ти... спокоен си. Хубаво е, светло е, топло е, уютно е. Няма напрежението на деня, което всички ни връхлита", споделя още тя.
Вярва безрезервно в силата и енергията между жените. С годините се учи да се приема и обира. Държи на чистите мисли, чистата храна и чистите взаимоотношения. "Като млад обичаш себе си, после заобичваш живота. Улавяш в живота толкова безценни качества, мигове и дълбочина, че не знам как ще се разделя с този живот. Той е толкова хубав...", разказва ми замечтано изпълнителката. 
Поддържа философията, че обичането е в даването. Не пести думи, ласки, жестове. Обожава любовта и я раздава безвъзмездно. "Аз живея, къпя се в любов. Аз съм от най-щастливите хора на тази планета, защото не само я имам, но и я осъзнавам. Нося я достойно на раменете си, раздавам я. Абсолютно без умора"

Честит рожден ден, Белослава! 

Четете цялото интервю тук