Те са новите звезди на телевизионния небосклон. Но, не само. В дигиталните времена, в които живеем те са звезди и на още един небосклон - този на социалните мрежи. Различават ли се образите на участници в "Игри на волята: България" на Арената и в реалността, отразена през призмата на Инстаграм?

В залеза на поредното издание на шоуто, разглеждаме профилите на някои от най-обсъжданите участници.

Зорница

 


Зори със сигурност е един от участниците, чиято външност в социалните мрежи драстично се променя в сравнения с образа й на Арената. 21-годишната плувкиня и олимпийска надежда обича да публикува в профила си в Инстаграм провокативни фотографии.

 
В профила й няма й помен от разрошените коси и гладните очи, на които най-редовно ставахме свидетели в Игрите. Прическа, грим и поза - това е Зори в живота си в интернет.


 
Ралица
 

Коренно различна видяхме и Рали на Арената от момичето в Инстаграм. Блондинката стана истинско въплъщение на силната жена - перфектна физика, спортменство и игра на ръба.

 

Със сигурност по време на Игрите сте забелязали спортното тяло на Ралица, което някои фенове нарекоха "женската версия на Фифо". Макар и мускулатурата й да се открояваше на екрана, едва ли сте си представяли, че в действителност Рали има ето такова тяло:

 
Чудите са с какво се занимава блондинката, за да радва феновете си в социалните мрежи с тази изваяна мускулатура? Рали е про състезател в категория Бикини фитнес, а също така е многократен национален и международен шампион.

 
Фейгин
 

След като напусна "Игри на волята" фигуристката не спира да трупа отличия на леда. Както и последователи в Инстаграм.

Александра Фейгин има над 50 хиляди фенове в социалната мрежа, което я превръща в истински инфлуенсър.

 
Голям интерес сред аудиторията предизвика и връзката й с Георги от племето на червените. Както и дали любовта им се е съхранила след като той бе обвинен, че не е използвал грошовете си, за да спаси Фейгин на елиминацията.
 
Извън Арената на Игрите крехката блондинка умее също да приковава вниманието, показвайки фината си фигура в провокативни снимки в социалните мрежи.

 
Мирела
 


Тя безспорно е една от най-атрактивните участнички в "Игри на волята". Красивата танцьорка печели феновете с лъчезарна усмивка и разбира се красивото си тяло и лице.

 
Мирела е и една от най-следваните участничка в социалните мрежи. Красавицата се радва на внушителните над 111 хиляди последователи в Инстаграм. Съвсем спокойно можем да кажем, че тя е еднакво естествено красива в интернет и образът й в социалните мрежи не се различава от този, който гледахме от малкия екран.

 
Най-голямата разлика е в това, че в Инстаграм Мирела показва много повече кожа, от това, което виждахме в Игрите. Гарантирано феновете й нямат нищо против това.

 
Mани
 

Ако никога не сте отваряли Инстаграм профила на Мануела Тонева, едва ли ще предположите, че тя има тяло на културист. Симпатичното миньонче обаче има фигура, в която абсолютно всеки мускул е изваян до перфектност.
 
Висока само 1.50, Мани както е позната на зрителите има 44 хиляди фенове в социалните мрежи. Извън игрите тя се занимава с физиотерапия, освен това се изявява като фитнес модел на бикини и бодибилдинг.
 
Любопитно е да се отбележи, че за разлика от останалите участници, повечето последователи на Мани не са българи. От 8 годишна тя живее в Лондон, така че спокойно може да кажем, че се радва на "международна слава".
 
Жени Джаферович
 

С внушителните 192 хиляди последователи, г-жа Джаферович определено печели приза за най-популярната в Инстаграм участничка от последното издание на "Игри на волята".

 
Жени от години е популярен инфлунесър в социалните мрежи, макар да дължи първоначалната си популярност именно на участията си в риалити формати. Освен от социалните мрежи, Джаферович е професионален гримьор. Вероятно по тази причина тя често демонстрира в профила си силата на грима и как той може да промени хората.
 
Жени стана една от най-коментираните жени не само в Игрите, но и в цялото публично пространство през последните месеци. Веднага след излизането от предаването, тя изтри за кратко профила в Инстаграм, а зрителите предположиха, че просто не е искала да сблъсква с цялата омраза срещу нея, защото нека не се лъжем - мненията за нея бяха крайно поляризирани.

 
 

Не би било честно да обръщаме внимание само на дамите, затова веднага разглеждаме профилите на няколко от представителите на мъжкото съсловие в "Игри на волята: България".

Лефтеров


В живота Димитър Лефтеров разтуптява сърцата на жените с обезоръжаваща усмивка и тяло, каквото не се среща всеки ден. Но, най-често може да бъде видяно по телевизията и в Инстаграм.

 
Кое е най-хубавото при Митко Лефтеров ли? Той е романтично момче!

Но, онези, които ще се изкушат с неприлични предложения към Митко - внимавайте, защото използва функцията блокиране с много лека ръка.

Отличната си физическа форма търновецът дължи на редовните тренировки във фитнес залата. Но, Лефтеров не крие, че не винаги е изглеждал така. Преди известно време той е тежал над 100 кг., а диетата му се състояла основно от пица, дюнер и шоколад с шоколад. Така, че внимавайте какво слагате в чинията пред себе си...

 
Илиян
 


Той се превърна в един от най-обсъжданите играчи, защото избра жените, вместо да чертае мъжки коалиции. Илиян, който се изявява като модел в Лондон, не може лесно да бъде сбъркан. И все пак визиите от профила му в социалните мрежи са доста различни от Илиян, който виждахме в спортен екип на екрана. 


 
Илиян демонстрира доста космполитен външен вид извън Игрите, а профилът му е повече като сцена на модно ревю.

 
Чакалов
 


Неизбежно стигаме и до най-горещия учител в България - Чакала.
"Охо какъв учител по физическо, де да имах такъв, щях редовно да съм в часовете... да се мотивирам, хи хи, успех!", пише под една от снимките му негова почитателка.

 
Чакала е участвал във всички кастинги на "Игри на волята", но успява да пробие само в последния сезон. При това като резерва. В Инстаграм нещата не стоят точно така - пробива рязко с 50 хил. фенове.