Тази Коледа вероятно Дядо Коледа ще дойде без Снежанка. Ако се чудите къде е тя, ще ви кажем - в Instagram, под елхата. Ако не вярвате, вижте доказателството в канала "Красивите българки" във vbox7:
 

Тази година в ролята на Снежанка успешно влиза плеймейтката от миналата година, Жанета Осипова, която като Снежанка, е подготвена за всякакви климатични условия. Ето я например облечена в екипче, подходящо за топлите екваториални републики:
 

Ето я и готова за по-студен климат, като този у нас, като трябва да знаете, че Осипова е наистина мултифункционална Снежанка.
 

И ако елхата ви все още не е украсена, Жанета Осипова показва, че и с това ще се справи успешно. Е, има какво да направи и с лампичките, но това няма да ви го показваме засега.

 

Иначе моделът Жанета Осипова може да се похвали, че изпраща една наистина успешна година. Тя не е от плеймейтките, които завземат агресивно медийното пространство, а оставя работата ѝ да говори вместо нея.
 

Освен че засне множество успешни и впечатляващи фотосесии през годината, Осипова успя да посети и много екзотични и райски кътчета на Земята.
 

Личният си живот обаче плеймейтката пази ревностно.