Морската градина изпреварва по предлагане на луксозни имоти центъра на Варна. Оферират се предимно 3- и 4-стайни жилища, както и къщи, сочи справка в сайта за недвижими имоти imoti.info. Решилите да купят масивна постройка в центъра на морската столица ще трябва да инвестират между 1 000 000 EUR и 2 500 000 EUR. Най-скъпата къща, която се оферира, е с разгъната застроена площ от 1035 кв.м и е подходяща за офис. Луксозни къщи за отдих могат да се купят в местностите „Евксиноград", „Свети Никола" и „Траката". Ето и топ пет на най-добрите предложения:


1. Местност „Евксиноград" - 1 000 000 EUR (виж повече)

Къщата се намира в местност Евксиноград в непосредствена близост до комплекс „Св. св. Константин и Елена". Триетажният имот е с площ 550 кв.м и е с луксозно обзавеждане. При изработката са използвани висококачествени материали. Дворът към къщата е с площ 1180 кв. м.

2. Морска градина - 695 000 EUR (виж повече)

Луксозно обзаведен мезонет с площ 400 кв.м. Освен невероятна морска панорама, имотът разполага с огромна и отлично аранжирана тераса. Имотът е луксозно обзаведен. Общите части на новопостроената сграда също е с модерен дизайн.

3. Морска градина - 850 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент се намира в новопостроена сграда с луксозни общи части, разположена в комплекс от затворен тип. Новият собственик на имота ще има на разположение портиер, охрана, видеонаблюдение, собствен подземен паркинг и облагороден парк.



4. Център - 1 000 000 EUR (виж повече)

Шест етажната къща се намира в т. нар. „банково сити" в централната градска част на Варна. Имотът е с луксозни общи части. Разполага със шест паркоместа. Структурното окабеляване дава възможност за видеонаблюдение, пожароизвестяване, СОТ, интернет, кабелна телевизия, самостоятелно за всеки един от етажите.

5. Местност „Св. Никола" - 2 580 000 EUR (виж повече)

Суперлуксозна къща с разгъната застроена площ от 860 кв. м. Разположена е на морския бряг. Спалнята е с площ 80 кв. м и изглед към морето. Цялата къща е с водно подово отопление. Слънчеви колектори са свързани с 300-литров бойлер. В двора е изградена напоителна система с кладенец за поливане на зелените площи.

Още предложения за луксозни имоти вижте в Imoti.info