Рапърът Кание Уест иска тялото му да бъде замразено след смъртта му, за да може музикалният му гений да се съхрани за вечни времена, пише в. "Дейли стар".

38-годишният Уест освен това желае същото да бъде направено с телата на съпругата му, риалити звездата Ким Кардашиян, 2-годишната им дъщеря Норт и нероденото им второ отроче. Рапърът се надява, че в бъдеще тялото му ще бъде размразено и върнато към живот. Така планетата никога няма да се лиши от музикалния му талант.

Източник от обкръжението на Кание Уест твърди, че той е съвсем сериозен в желанието и намерението си, и дори се е свързал със специализирана фирма. От компанията са му предложили да замрази цялото си тяло срещу сума от над 200 000 долара или само мозъка си срещу по-скромните 100 000 долара.

"Кание иска и четиримата да живеят вечно и настоява, че го прави, воден от мисълта за човечеството. Според него собственият му творчески гений е толкова рядък, че е от голяма важност да се съхрани на Земята завинаги. Кание съжалява, че Моне, Моцарт и Шекспир не са направили същото, за да могат един ден в бъдещето "да се размотават заедно". Той освен това смята, че съпругата му Ким е най-съвършеният женски екземпляр, който Бог някога е създавал, и че светът не трябва да се лишава от нейната красота", разкрива неназованият източник.



Източник: БТА