Еротични фотосесии на промоция станаха хит за Свети Валентин
84275

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Еротични фотосесии на промоция станаха хит за Свети Валентин

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Еротични фотосесии на промоция станаха хит за Свети Валентин
  • Еротични фотосесии на промоция станаха хит за Свети Валентин
  • Еротични фотосесии на промоция станаха хит за Свети Валентин

Тази година като хит в подаръците за Свети Валентин се налагат еротичните фотосесии. За сумата между 100 и 150 лева можете да изненадате половинката с оригинални фотоси на приглушена светлина.

Колкото повече наближава празникът на влюбените, толкова повече промоции за еротични снимки има. На места цените падат и до 60 лева за едночасова фотосесия. По желание на клиента, снимките могат да бъдат и по-предизвикателни. Бизнесът с еротика обаче носи радост не само на търговците.

„Празничното настроение е една добра прелюдия към онова, което ни очаква в леглото", обясни за Дарик сексологът д-р Илия Врабчев.

Голи снимки на приглуша светлина, еротично облекло или предизвикателна визия с белезници и униформа са само част от сюжетите, с които можете да зарадвате любимия човек, като ги пресъздадете в специална фотосесия. Тази година все по-търсени като подаръци за Свети Валентин се налагат еротичните фотосесии. Не в голотата и перверзията обаче се крие истинският жест към любимия човек, обясни сексологът д-р Илия Врабчев:



"В Африка има племена, които живеят голи. Същото е и по течението на Амазонка - там има племена, които също живеят голи и за да се обичат, се обличат".

Според д-р Врабчев гледането на порно се отразява пагубно на интимния ни живот:

"Какво са порно сайтовете - неща, които ти показват какви ли не фокуси. Къде е галенето, милването, нежността. Даването и получаването на любов с много човешка топлина - това е любенето. Когато ти отдаваш в една любов душата си - това е любовта".

Заради огромния бизнес пазар на порното обаче една легенда на пазара за еротика затвори цяла глава в историята на голите снимки. От този месец "Плейбой" вече ще снима облечени момичета. Всъщност еротичния гигант се отказа още в края на миналата година от снимките на голи жени заради безплатната порнография в интернет. Последната разсъблечена жена на корицата беше Памела Андерсън.