Оливър, братът на актрисата Кейт Хъдсън, защити сестра си след обвиненията на клюкарските медии, че блондинката е любовница на холивудската звезда Брад Пит.

Най-скъпите холивудски разводи

Оливър качи в Instagram корица на списание със снимка на Брад Пит и Кейт Хъдсън и заглавие „Става сериозно! Брад продължи напред! Кейт не може да си държи ръцете далече от него!".

В отговор на спекулациите на списанието по адрес на сестра му и Брад Пит Оливър Хъдсън написа:

„Да, вкъщи е същински ад! Той е много разхвърлян. Пие направо от бутилката и не затваря вратата, когато е в тоалетната. И всичко това в МОЯТА къща! Брад настоява децата ми да го наричат чичо Би. Освен това загуби най-малкото ми дете на кея в Санта Моника. Майка ми постоянно флиртува с него! Дори носи от онези специални нощници. Виждал съм я и в 3 през нощта! Нещата не вървят добре... така че, Брад Пит, време да се изнесеш, човече. Искам си живота обратно".



Брад Пит - вечният секссимвол

Публикацията на Оливър Хъдсън идва след множество упорити слухове, разпространявани от таблоидите, че сестра му - актрисата Кейт Хъдсън, е новата жена до Брад Пит и дори очаква дете от него.

Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха, че се развеждат през септември 2016 г. Оттогава медиите свързват актьора с редица красавици от света на шоубизнеса.

Най-забавните реакции на раздялата на Брад и Анджелина (СНИМКИ/ВИДЕО)

Френската актриса Марион Котияр беше първата, обвинена в любовна афера с Пит. Оказа се обаче, Котияр има стабилна връзка с приятеля си Гийом Кане и дори очаква дете от него.

Вижте повече за Марион Котияр тук