Тежките банкeти са демоде. Секси Снежанки заменят едрогърди певици
Тежките банкeти са демоде. Секси Снежанки заменят едрогърди певици / DeviantArt
Тежките банкати са демоде. Секси Снежанки заменят едрогърди певици
91882
Тежките банкати са демоде. Секси Снежанки заменят едрогърди певици
  • Тежките банкати са демоде. Секси Снежанки заменят едрогърди певици

Секси Снежанки заменят оркестри и едрогърди певици на дълго чаканите фирмени партита в Бургас в края на 2016 г. Първата помощница на Дядо Коледа се изявява с корсет, къса пола и кожени ботуши до колената.

Тежките банкети с ракия, шопска салата и жива музика вече са демоде. Черешката на тортата днес е Снежанка на повикване. Вместо с шейната на дядо Коледа, пристига с такси. Дългото строго палто, което обгръща тялото й заблуждава. Под него се крие крехка съблазнителка за 200 лева на час.

Кулминацията на банкета е индивидуален танц със служителя на годината. Мъжката част от колектива често влиза в ролята на джуджета. Дали са седем или седемдесет, няма значение. Тарифата е закована. Колективният фолклор дискретно запазва мълчание дали след задължителната програма Снежанка се впуска и в по-фриволни изпълнения.

Книга за похвали и оплаквания, по обясними причини, няма. Ценители на удоволствията, вече на достолепна възраст, още помнят ролевите игри със Снежанки и приказни герои на служебните банкети от времето на соца. По препоръка на личния лекар, избягват пикантните подробности, за да не си докарат сърдечни проблеми.