Жана говори откровено за проблемите си от миналото
Жана говори откровено за проблемите си от миналото / VIP Brother

Тази вечер във VIP Brother 2016, от 20.00 часа по NOVA, ще видим трогателните излияния на Жана за проблемите ѝ с наркотиците. Певицата ще признaе, че е категорична в избора си да остави опиатите в миналото, защото е достатъчно силна. Емануела ще заяви, че е готова да помогне с всичко, от което Жана има нужда в битката си, а колоритната певица ще поиска единствено любов и разбиране.

Жана говори откровено за проблемите си от миналото
netinfo
След като снощи видяхме блестящото представяне на Ути, Надя и Деси в ролята на малки русалки и неуспеха на Боби, Емануела, Роро и Рени, заради невъзможността на Рени да познае думата, която сама измисли, тази вечер седмична мисия „Истината или се осмеляваш" ще подложи на изпитание Лара, Христо, Вальо, Торнев и Жана. Лара и Христо ще трябва да тестват своя самоконтрол, а тази задача ще се окаже повече от трудна за тях, защото докато правят кафе на нищо неподозиращите Съквартиранти през тялото им ще преминава ток. Ще се справят ли Лара и Христо и какво ще бъде предизвикателството към останалите, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.