Странна смърт на влечуго: как змия умря, след като ухапа гърдата на манекенка
Странна смърт на влечуго: как змия умря, след като ухапа гърдата на манекенка / Thinkstock/Getty Images

Змия умря от силиконово отравяне, след като захапа гръдта с импланти на красив израелски модел, пише в."Дейли мирър". Изданието напомня инцидента, кадри от който с дата от 2011 година станали популярни. На тях по време на фотосесия гърдестата Орит Фокс си играе със змията, която се увива около крака й.

В пуснатото в Ютюб клипче се чува мъжки глас да коментира на фона на случващото се колко са секси кадрите на красивата жена с влечугото.

Снимка, публикувана от orit fux (@oritfux) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Орит Фокс отива по-далеч в провокацията, като се опитва да близне главата на змията, когато се изравнява с устните й, пише БТА. Но това изглежда вбесява животното и то с мълниеносно нападение впива зъби в силиконовата гръд на Орит Фокс. Ухапването е по дясната гърда в областта на зърното.

Жената изпищява от болка и уплаха и се опитва да отстрани змията. Но тя отказва да отпусне захапката си, дори когато на помощ на модела се притичва мъж. Едва след време пълзящата твар бива отстранена.

Наложило се на Орит Фокс да бъде бита инжекция срещу тетанус, но змията била тази, която пострадала смъртоносно. По-късно влечугото умряло от силиконово отравяне.

Снимка, публикувана от orit fux (@oritfux) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST