Последната задача на звездните стажанти
Последната задача на звездните стажанти / netinfo

Тази вечер звездните стажанти на господин Шарлопов получиха своята предпоследна задача. Двата отбора трябваше да организират тренировка по звездна зумба. За целта те трябваше да измислят оригинално движение, което да вплетат в хореографиите си, уникален мотивационен призив, както да отговарят за популяризирането на тренировката. Победител в мисията ще бъде отборът, който е реализирал по-голяма сума от продадени билети, а в края на задачата Босът ще избере двамата стажанти, които ще отидат на големия финал на 4 и 5 юни от 22:30 часа по Нова.

Двата отбора бяха истински затруднени от задачата и много елементи в нея, които изискваха вниманието им. За да изпълнят всичко в детайли, те трябваше да изградят желязна стратегия, но времето им беше малко, а напрежението ги разсейваше повече от допустимото.

В отбора на Ангелите възникнаха неразбирателства за цената на билетите, а те отново бяха между Рут и Марта. В крайна сметка те успяха да се концентрират и да вземат важните решения сравнително бързо. Големият проблем дойде в спортната зала, където истински зумба инструктор имаше за цел да им помогне да измислят движенията си.

Отборът беше по-затрудненият от двата тима. Проджект мениджърът Юлиян не беше много сигурен за същността на зумбата, а когато се запозна с нея ,цялата му мотивация се изпари. 100 Кила трябваше да поеме организацията и популяризирането на класа, както и да мотивира своя съотборник, за да се представят на ниво в тази изключително важна задача.

Дали Юлиян ще превъзмогне своята неприязън към танците? Кой отбор ще спечели важната предпоследна задача и кои са двамата, които ще отидат на финал, ще разберем утре от 21:00 часа по Нова.

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.