Ясни са датите за излизане на всички филми от Бързи и яростни
Ясни са датите за излизане на всички филми от Бързи и яростни / Форум Филм България

Докато феновете тръпнат в очакване на осмия филм, актьорът и продуцент Вин Дизел оповести датите за излизане на екран на деветата и десетата лента от хитовата поредица "Бързи и яростни", съобщи "Варайъти".

Вин Дизел потвърди: Ще има "Бързи и яростни 8, 9 и 10"

Дизел е направил съобщението чрез страницата си в Instagram. "Две десетилетия, 10 филма, една сага", пише актьорът и продуцент. "Бързи и яростни 9" ще излезе на екран на 19 април 2019 г. Две години по-късно - на 2 април 2021 г., по кината ще тръгне десетият филм от хитовата поредица.

A photo posted by Vin Diesel (@vindiesel) on Feb 2, 2016 at 10:51pm PST

Наскоро беше оповестено, че "Бързи и яростни 8" ще излезе на 14 април 2017 г. Режисьор на поредното високоскоростно приключение ще бъде създателят на "Бандата от Комптън" Ф. Гари Грей.

Вин Дизел представи режисьора на "Бързи и яростни 8"

Вин Дизел ще се завърне на екран заедно с "редовните участници" Мишел Родригес, Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън, Лудакрис, Елза Патаки и Лукас Блек. Очаква се към екипа отново да се присъединят Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън и Кърт Ръсел.

Дизел ще бъде съпродуцент на осмия филм заедно с Нийл Мориц. Основните снимки ще бъдат в Ню Йорк и Атланта, Джорджия.

Възможни ли са наистина каскадите от "Бързи и яростни 7" (СНИМКИ и ВИДЕО)

"Бързи и яростни" е сред най-успешните начинания на "Юнивърсъл пикчърс". Общите приходи от поредицата възлизат на 2,3 милиарда долара. Седмият филм от поредицата, посветен на актьора Пол Уокър, който загина в автомобилна катастрофа по време на снимките, събра от продажбата на билети по света внушителните 1,5 милиарда долара.

"Бързи и яростни 7" разплака публиката

Източник: БТА