Лорда се развихри в Къщата и тръгна на саморазправа с всеки
Лорда се развихри в Къщата и тръгна на саморазправа с всеки / снимка: Нова тв

Деси Слава сподели на Боби, че едва е спасила варените му яйца от ударите на Евгени. Минчев отиде при нея и я посъветва да не го коментира зад гърба му, защото той ще я обсъжда „цял живот занапред”. „Спи, пее народни песни и прави баница”, възмутено я описа Лорда. Деси Слава се разстрои от думите на Евгени, а Червенкова се опита да успокои разплаканата певица.

Днес Евгени е в много лошо настроение и смята да се саморазправи с всеки. Наред са останалите в Къщата. Според Лорда в Къщата няма мъже. ПР-ът е категоричен, че Боби „нищо не прави, има нечуван егоизъм, само за себе си мисли, най-много си сипва, най-много яде, яде на хората от десертите...”. Лорда се дразни, че повечето от Съквартирантите са в Къщата като на СПА - Деси спи до късно, Борислав си тренира и си плува...  

По-късно Соня навести Евгени в спалнята и двамата изкоментираха останалите Съквартиранти. „Те са завършени лицемери, завършени егоисти”, обобщи Лорда. Според него Джаферович е чиновник, а не футболист, Деси Слава е „поп-фолк скитница”. „Тук е Къщата на духовете. Едни духове са се взели за Пепеляшки, други - за пепелянки”.

По време на „Пощата на номинираните” Соня обстреля Червенкова с неудобни въпроси. Тя описа живота на бизнес дамата с „Високи летви, ниска реализация”. „Няма такава злоба”, реагира Ваня. „Соня прескача границата”, съгласи се и Евгени.

Журналистката се опита да настрои Червенкова и Минчев един сред друг, но думите й се обърнаха срещу нея. „Не можеш да вземаш продукти от чужди щандове, за да замеряш хората според собствените си интереси” обобщи Лорда поведението на „недобронамерената, злонамерена и невъзпитана” Колтуклиева.

Заради нейната стратегия той избухна срещу Соня и я заплаши, че ще каже много неща, които знае за нея и семейството й. „Митьо Пищова се държи по-възпитано от нея! Плешивото джудже не спира!”, възмутен е Евгени.

Миналата вечер, по време на лайф изданието, в Къщата влезе Зарко. Деси Слава не може да повярва на очите си и дълго остана безмълвна. Певицата накара бившия си любим да каже пред всички причината, заради която я е зарязал - дали е заради кариерата й, или е заради друга жена. „Аз знам истината, но никой не ми вярва, всеки ме мисли за луда”, изплака певицата.

Деси Слава е силно разстроена от появата на Зарко и не спира да плаче. Червенкова смята, че певицата трябва да отиде при мъжа, който все още обича, да го прегърне и целуне. Евгени е на друго мнение - според него той й е натрапен и Деси трябва да го игнорира. Лорда привика разстроената певица в покоите си и двамата дълго разговаряха за влизането на Зарко, за връзката им, за тежкия му характер. В същото време Борислав и Червенкова не спряха да убеждават спортиста колко много го обича Деси.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.