Дъщерята на Уил Смит ще издаде рап албум
Дъщерята на Уил Смит ще издаде рап албум / снимка: Guliver/Getty Images

Уилоу, 15-годишната дъщеря на американските актьори Уил Смит и Джейда Пинкет Смит, подготвя за издаване рап албум, съобщи сп. „Билборд”.

По думите на Уилоу Смит, първоначално тя е планирала да включи в новия албум 26 песни, но е решила, че вниманието на младежката аудитория трудно може да се задържи толкова дълго, затова в диска ще има 14 песни.

Предишният албум на Уилоу Смит „3” излезе през 2014 г. През 2010 г. Уилоу подписа договор със звукозаписната компания Roc Nation, принадлежаща на рапъра Джей-Зи.

През октомври т.г. Уилоу подписа първия си договор с модна агенция - със „Сосайъти мениджмънт”. Преди компанията е сключвала договори с известни модели като Адриана Лима, Андреа Пежич, Кендъл Дженър.

Уилоу е дъщеря на Уил Смит от втория му брак, по време на който се ражда и синът му Джейдън. Момичето вече е опитвало силите си и в актьорската професия. През 2007 г. дебютира в лентата „Аз съм легенда”, главната роля в която се изпълнява от баща й. През 2008 г. Уилоу озвучи един от героите в анимацията „Мадагаскар 2: Бягство към Африка”.

Източник: БТА